Hirdetés

Új másolómágus a Pinnacle-től



|

Hirdetés

Fő attrakcióként már a hetes verzióban is megcsodálhattuk, hogyan lehet egy 9 GB-os (természetesen nem másolásvédett) DVD lemezt 4,7 GB méretűre zsugorítani. Igaz, a folyamat két GigaHertz körüli gépen is mintegy három órát vett igénybe, de az eredmény egy használható minőségű biztonsági másolat volt. Ugyanezt a mutatványt tudta a program lovon és trapézon, azaz VCD és SVCD formátumba is, így nem csak a DVD író tulajdonosok profitálhattak belőle.


Lévén az idő az egyetlen pótolhatatlan erőforrásunk, a Pinnacle sebességre gyúrt az új verzióban, és ez nem csak a lerövidített konverziós időben érezhető. Direct to Disc Copy néven bevezetett új funkciójával az előzőeknek negyedére rövidül a másolás ideje. Ekkor a kódolás minősége valamelyest romlik, ám közvetlenül lemezről lemezre zajlik a művelet, nincs szükség több gigabájtos merevlemez területre.
Továbbfejlesztették a VCD és SVCD konverziót is. Munka közben eddig hosszasan szemlélhettük a „nyilacskák animálnak a forrástól a célig” című díjnyertes animációs művet, ennek most vége. Felváltja az éppen kódolt tartalom nézőképe, így nincs olyan érzésünk, hogy fogalmunk sincs, történik-e egyáltalán valami, tudjuk, hol tart a folyamat. Valószínűleg már ennyi is felkelti a téma rajongóinak érdeklődését, ennél többet majd csak a tesztpéldány kézhezvételekor mondhatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.