Hirdetés

Új McAfee tartalommenedzsment megoldás



|

Hirdetés

Az új verzió megvásárlásával a kis- és nagyvállalatok egyaránt hozzáférhetnek az olyan képességekhez, mint a biztonsági szabályzat betartatása, a megerősített tartalomellenőrzés és a kibővített menedzsment funkciók.

A McAfee Appliance család tagjai a e250, az e500 és az e1000 szoftverek, melyek vírusvédelmet, tartalomszűrést és a nem kívánatos levelek elleni védelmet nyújtanak a teljes hálózatnak, a központi szerverekig bezárólag. A McAfee WebShield szoftverrel az adminisztrátor ellenőrizni tudja a be- és kimenő elektronikus levelek tartalmát, enyhítve ezzel a nem kívánatos elektronikus levelek által okozott problémákat, és megakadályozva a rosszindulatú kódok és vírusok fertőzését a hálózaton.

A program átvizsgálja az Internet átjárón átmenő, beérkező és elküldendő levelek tartalmát, segíti az erőforrások optimalizálását, növeli a termelékenységet és megakadályozza az iparági vagy vállalati szabályzatok megsértését. A fentieken kívül a McAfee SpamKiller szoftver is futtatható a WebShield szoftver mellett a McAfee által védett gépeken, hatszintű, szabályokon alapuló, megelőző jellegű védelmet nyújtva, amely magában foglalja többek között a heurisztikus ellenőrzést vagy az állomány integritás vizsgálatát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.