Hirdetés

Új memória-kezelő eszközök C64-hez



|

Hirdetés

A Vesalia Computer olyan modern eszközt fejlesztett ki a Commodore 64 -es gépek tulajdonosainak legnagyobb örömére, amelynek segítségével korunk SD és MMC kártyái is felhasználhatóvá válnak C64-es programok tárolása, és indítása céljából. A maximálisan 4 GB -os kapacitást lehetővé tevő eszköz neve MMC64, és a C64 user portján keresztül kommunikál a számítógéppel, ráadásul két másik csatolója is van, melyek további bővítésre adnak lehetőséget. A periférikus kiegészítő nagy előnye, hogy flash BIOS rendszerén keresztül közvetlenül futtathatóvá válnak a kártyán lévő játékok, valamint SID formátumú hangfájlok. A termék ára 49.90 euró, gyártója pedig az Individual Computers, mely cég egyébként a C64 újraértelmezéseként felfogható C-One rendszert is kifejlesztette.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.