Hirdetés

Új monitorcég a Philipstől



|

Hirdetés

V.

Blazsevácz Péter, a Philips Magyarország kommunikációs vezetője az ügyről annyit mondott: a jogi és gazdasági hátterű lépés kapcsolatban áll korábbi bejelentésükkel, miszerint a Philips tárgyalásokat folytat a kínai TPV-vel egy LCD-monitorokat gyártó közös vállalat alapításáról. (Korábban felmerült, hogy a lépés veszélyt jelent-e a több ezer főt foglalkoztató magyar egység termelésének kevesebb mint húsz százalékát kitevő LCD-gyártás pozícióira, de akkor közölték: az ügyben bármi is történik, létszámleépítés nem lesz.) A tárgyalások - amelyek lezártát korábban ez év közepére ígérték - a holland és a kínai társaság között továbbra is folynak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.