Hirdetés

Új MP3 lejátszó a Mercurytól



|

Hirdetés

Egyre több gyártó jelenik meg a piacon egyre kisebb MP3 lejátszókkal. A Mercury MP330 lejátszója leginkább tudásával tűnik ki a tömegből, ugyanis az MP3 lejátszás mellett egy FM rádiót is belesűrítettek az apró szerkezetbe. A lejátszáson kívül akár rögzíteni is tudjuk a rádióműsorokat, valamint egy kis „jack” bemenet segítségével akár külső egységről is felvehetünk zenéket. A beépített mikrofonnak köszönhetően diktafonnak is használható. A felvételeket közvetlenül kódolja MP3 formátumba, így lényegesen kisebb helyet foglalnak el a 128 MB beépített memóriából. A háromsoros kijelzőt kék háttérvilágítás teszi jól olvashatóvá. USB-n keresztül csatlakozik a számítógéphez, így a zenék feltöltése a legegyszerűbb módon elvégezhető. A készülék programja Firmware-rel frissíthető. Az áramellátást egy darab AAA ceruzaelem szolgálja, amely 15 órai folyamatos lejátszást tesz lehetővé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.