Hirdetés

Új munkahelyeket teremt az IBM



|

Hirdetés

Olyan szakemberek jelentkezését várják akik a szolgáltatás, középkategóriás technológiák, Linux és más nyílt forráskódú szoftverek és hardverek területén szereztek tapasztalatot. Palmisano ezt a cég harmadik negyed évi bevételeiről tartott beszámolója során jelentette be. Az IBM forgalmi adatai biztatóak, 21,5 milliárd dolláros bevételével 9 százalékkal múlta felül az elmúlt év ugyanezen időszakában termelt 19,8 milliárd dolláros hasznot. „Olyan jeleket látuk, amelyek a gadaság stabilizálódását mutatják.” – mondta Palmisano. Hozzátette – „Még ugyan túl korai kijelenteni, hogy az ipar ismét új erőre kapott, de bizakodóak vagyunk és úgy gondoljuk, hogy egy nagyobb befektetéssel hosszú távon hasznot húzhatunk.”

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.