Hirdetés

Új NEC PDA



|

Hirdetés

A kisméretű laptopra hasonlító MobilePro 900 modell az Intel XScale PXA255 processzorára épült, és elődjénél, a Mobile Pro 790-nél több memóriát - 64 megabájt RAM Base SDRAM-ot - kapott. Az asztali gépi képességek sorába tartozik a 32 megabájt flash ROM (ill. még egyszer ugyanennyi a felhasználó alkalmazásaihoz). A Windows CE 3.0 kézi PC platformra épült MobilePro 900 tartalmazza a pocket Word, az Excel, a Pocket PowerPoint és az Internet Explorer alkalmazásokat. A nem egészen 1 kilós 9,69x5,05x1,19 hüvelyk méretű eszközhöz egy közel teljes méretű billentyűzet és egy 8,1 hüvelykes képátlójú HVGA (640x240) érintőképernyő tartozik, amely 65 ezer színt támogat. A gépet az NEC a terepen dolgozó professzionális szolgáltatók és az egészségügyi felhasználóknak szánja. A cég azt is jelezte, hogy a WinCE 9.0-t felhasználói kérésre telepítették a gépre, de tervezik, hogy idővel áttérnek az újonnan bejelentett Windows CE .Net platform használatára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.