Hirdetés

Új noteszgépek az Acertől



|

Hirdetés

A notebookok kifinomultan optimalizálják az Intel Centrino mobiltechnológia használatát és 4-5.5 órányi akkumulátor-üzemidőt biztosítanak (a modell konfigurációjától függően), hogy a felhasználó bármikor, bárhol könnyedén dolgozhasson velük. Minden modellhez tartozik egy működés közben cserélhető AcerMedia Bay DVD/CD-RW vagy DVD-Dual duplarétegű író és egy 6 az 1-ben kártyaolvasó, amely támogatja a MultiMediaCard (MMC), Secure Digital (SD), Memory Stick, Memory Stick PRO, Smart Media (SM) és xD-Picture Card szabványokat.

Az Acer TravelMate 4650-et fényes, 15"-os SXGA+ kijelzővel szerelték fel 1400 x 1050 képpont felbontással éa 16,7 millió színnel. A grafikus teljesítményt vagy az Intel 915GM integrált 3D PCI-Express grafikus kártya támogatja Intel Graphics Accelerator Media 900 technológiával és akár 64 MB osztott VRAM-mal, vagy az NVIDIA GeForce Go 6600 64 MB külső DDR VRAM-mal. A notebookok által felkínált kapcsolati lehetőségek a világhálóhoz és levelezőszerverekhez a rugalmas V.92 56 Kbit/sec-os faxmodemtől az integrált 10/100/1000 Fast Ethernet kártyán keresztül a vezeték nélküli IEEE 802.11b/g kapcsolatig terjednek, amelyet az Intel PRO/Wireless 2200BG lapkakészlet és a Bluetooth is támogat.

Az Acer TravelMate 4650 modelljei a bemeneti/kimeneti csatlakozók teljes sorával rendelkeznek, beleértve egy infravörös (FIR) portot és négy USB 2.0 csatlakozót. Ehhez járul még hozzá a VGA csatlakozó külső monitorokhoz, egy S-Video/TV-kimenet csatlakozó (NTSC/PAL) és egy type II PC kártyanyílás. Az Acer TravelMate 4650 Firewire IEEE 1394 csatlakozóján keresztül multimédiás eszközökhöz biztosít gyors kapcsolódást és nagy adatátviteli sebességet.

A sorozat tagjai előtelepített Microsoft Windows XP Professional operációs rendszerrel (és rendszer-helyreállító CD-vel) kerülnek forgalomba. Az egyéb szoftverek között megtalálható még az Adobe Acrobat Reader, a rendszer védelmét ellátó Norton AntiVirus, a CyberLink PowerDVD és az NTI CD Maker, valamint az új Acer eManager szoftvercsomag (ePresentation, eSetting, ePowerManagement és eRecovery), amely hasznos segítséget nyújt a notebook gyors és intuitív beállításához. Az Acer TravelMate 4650 egy év nemzetközi utazógaranciával kerül fogalomba, ami kiterjeszthető 3 évre a notebook véletlen sérüléseit is lefedő AcerAdvantage NewEdition szolgáltatással.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.