Hirdetés

Új nyolcszoros DVD író a HP-től



|

Hirdetés

Tény azonban, hogy a pluszos lemezek fejlettebb technológiát képviselnek, és fizikai jellemzőikben is közelebb állnak a gyári előállítású DVD-ROM-hoz illetve DVD-Videóhoz. Ráadásul így nem kell a kompatibilitási ballasztot magukkal cipelni a tervezőknek (megjegyzendő, a HP eddig is csak az új nyersanyagcsaládot támogatta). A kizárólag DVD+R írására szakosodott meghajtók általában lehetővé teszik, hogy a lemez fejlécében is megegyezzen a gyári hordozókkal, így a másolat több asztali lejátszóval lesz kompatibilis, mint ha mínuszos nyersanyagra dolgoztunk volna.




Egy belső, dvd writer 400i jelű, ATAPI (EIDE) csatlakozással ellátott és egy külső, dvd writer 400e jelű, USB 2.0 és FireWire aljzattal (valamint kábellel) egyaránt felszerelt változat lesz kapható az üzletekben. Természetesen 12-szeres DVD olvasóként, 32-szeres CD olvasóként valamint 24-szeres íróként és tízszeres újraíróként is üzemelnek az egységek.
A HP mindkét meghajtóval különféle videoszerkesztő szoftvereket is (ArcSoft ShowBiz 2 és muvee autoProducer) szállít. Az ArcSoft ShowBiz 2 komplett video szerkesztő és DVD készítő alkalmazás, egyszerű „húzd és dobd” módszerrel kezelhető, digitális diasorozat előállítására is képes. A muvee autoProducer egyszerűen lehet zenei videókat készíteni a digitális videofelvételekből. Adatok, fotók, videók és zenei fájlok DVD- vagy CD-lemezre mentését támogatják a Sonic RecordNow és SimpleBackup szoftverek. Szintén alaptartozék a DVD filmek PC-s lejátszására hivatott Cyberlink PowerDVD. Mindkét eszközhöz üres DVD+R 8x lemez jár ajándékba.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.