Hirdetés

Új, olcsó AMD lapkák Sempron néven



|

Hirdetés

A Sempron lesz az új márkanév az Athlon 64 és az Athlon XP mellett.

Az új néven hozzák forgalomba az olcsó asztali és noteszgép processzorokat - közölte az AMD. A cégnek már van egy olcsó processzora, a Duron, melyet a feltörekvő piacon az úgynevezett "nevenincs" olcsó gépet gyártóknak kínálnak. A Sempron végül kiváltja a Duront ezeken a piacokon, nyilatkozta Jo Albers, az AMD szóvivőnője.

A 32 bites Athlon XP lapkát az olyan üzleti és fogyasztói alkalmazásokhoz kívánják kínálni, melyek nagyobb teljesítményt igényelnek, mint a Sempron, közölte Albers, aki elmondta, hogy az AMD mindkét processzort mobil verzióban is kínálja. A szóvivőnő nem volt hajlandó részletekbe menni a lapka architektúrájával vagy földrajzi hozzáférhetőségével kapcsolatban. Közölte, hogy ezeket a részleteket majd a második félévben teszik közzé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.