Hirdetés

Új Olympus digitális fényképezőgépek



|

Az Olympus két új digitális fényképezőgépet mutatott be a CES-en.

Hirdetés

Az C-2040-es és a C-3040-es gépeket f1.8 fényértékű, zoomos objektívvel látták el, amely a gyér fényviszonyok közti fényképezést nagymértékben segíti. „Semmilyen más digitális fényképezőgépnek nincs ilyen érzékenységű objektíve. Ez nem csak a rossz fényviszonyok melletti vaku nélküli fényképezést teszi lehetővé, hanem a beépített vaku használhatóságának távolságát is majdhogynem megduplázza.” -mondta Sally Smith Clemens, az Olympus szóvivője. A 8Mb-os SmartMedia kártyával rendelkező kamerák tavasszal kerülnek a boltokba. A 2.1 megapixeles C-2040-es 699, a 3.3 megapixeles C-3040-es 999 dolláros áron lesz kapható. Mindkét készülék 3x-os zoomobjektívvel és olyan további funkciókkal rendelkezik, melyek korábban csak a felsőkategóriás Olympus gépekre voltak jellemzőek.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.