Hirdetés

Új PC-k és perifériák a HP-tól



|

Hirdetés

A New York-i TechXNY előestéjén a cég új asztali PC modelleket, perifériákat és fogyasztói elektronikai termékeket jelentett be, melyek kiváló ajándékok is lehetnek.

Az új termékek sorából kiemelkedik az új Compaq Presario S5000 asztali PC széria, amelyek új biztonsági eszközöket kaptak a férgek, vírusok, kémszoftverek és a levélszemét ellen, így a gépekhez előfizetés jár a Symantec Norton Antivirus és Norton Personal Firewall alkalmazására, az InterMute SpamSubtract Basic és a SpySubtract PRO szoftverére. Az S5000 széria különböző konfigurációkban készül. Az S5400NX, amely november 2-án kerül piacra, a 2.4 GHz-es Pentium 4-re épül, 512 megabájt DDR memóriát, 120 gigabájtos merevlemezt, DVD+RW és CD-ROM meghajtót tartalmaz.

Mindegyik gépet a Windows XP Home Edition verziójával hozzák forgalomba. A Presario S5000NX modellben a 2.5 GHz-es Celeron, 128 megabájt DDR memória, 40 gigabájtos merevlemez és CD-ROM meghajtó található. Új szériával, az a300-al gazdagodik a Pavilion PC család, amely digitális szórakoztató eszközöket, így a HP új Image Zone szoftverét tartalmazza, amely több képkezelő funkciót egyesít egyetlen alkalmazásba. Az új Pavilion noteszgép, a zt3000 15,4 hüvelykes képernyőt kínál, a Centrino vagy a 802.11g vezetéknélküli hálózati technológiát. A nagy képernyő miatt a notesz szórakoztató eszközként is használható, pl. DVD lejátszásra. Szintén hétfőn mutatták be a PSC 1350-es "mindent-egyben" nyomtató, lapolvasó, fénymásoló eszközét, amely számos memóriakártya formátumot támogat, a Memory Sticktől a Compact Flash, SD, Multimedia, XD formátumon át a SmartMediáig.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.