Hirdetés

Új PDA a Gateway-től



|

Hirdetés

Mike Stinson alelnök, a Gateway mobil részlegének ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a jövő héten hétfőn piacra kerülő Gateway 100X lesz az első PDA, amely a Microsoft ugyanaznap forgalomba kerülő Pocket PC 2003 operációs rendszerét futtatja. A cég a terméket csúcskategóriás modellként kezeli, így ára 300-350 dollár között lesz. Az új PDA Compact Flash és SD kártyahelyet is magába foglal, 32 megabájt RAM és 32 megabájt ROM memóriával készül. Hogy a felhasználó számára mennyi RAM elérhető, ezt Stinson még nem tudta megmondani. A készülékhez 320x240 képpontos felbontású 3.5 hüvelykes képátlójú kijelző jár, s a készülék az Intel 400 MHz-es XScale processzorára épül. A 100X csak az első a következő hónapokban piacra kerülő PDA-k és intelligens telefonok közül, amelyek különböző áron, eltérő funkciókkal kerülnek forgalomba.

Stinson elmondta, hogy az idei évre tervezett 50 új Gateway termék között lesz egy négyprocesszoros állványba helyezhető kiszolgáló, amely a Xeon MP processzorra épül, de a cég vizsgálja annak a lehetőségét is, hogy kibocsát egy Itanium-alapú kiszolgálót is. A Gateway ez év végéig két új tároló termékkel is megjelenik a piacon - az egyikkel a harmadik negyedév során, a másikkal az év vége felé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.