Hirdetés

Új pénzügyi főnök a Red Hat élén



|

Hirdetés

Peters Jr-t nevezte ki pénzügyi vezérigazgató-helyettesnek Kevin Thompson helyére.

Az előzőleg a Burlington Industries pénzügyi vezetőjeként dolgozó „Charlie harcedzett profi, aki kiterjedt tapasztalatokat szerzett a nemzetközi pénzügyekben és a tőzsdén jegyzett cégekben, amivel segít átvezetni a Red Hatet a növekedés következő szakaszába” - jellemezte Szulik Peterst, hozzátéve, hogy az új pénzügyi vezető „azonnali hatállyal” átvette a posztját.




A csütörtök délelőtti bejelentéssel a cég a Red Hat részvények árfolyamának mélyrepülését akarta megállítani, amely a június 2-i 29.06 dolláros éves csúcsról a szerdai tőzsdezárásig 12.55-re zuhant.

Peters éves fizetése 275 ezer dollár lesz, amihez évi 200 ezer dolláros célprémium jár, és minimum 50 ezer dollár belépési jutalom - olvasható a tőzsdefelügyelethez eljuttatott beadványban. Peters előzőleg a PriceWaterhouseCoopersnél, a GenRadnál és a Boston Edisonnál dolgozott.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.