Hirdetés

Új Power Handheld az NEC kínálatában



|

Hirdetés

Az NEC nekik kínálja vadonat új telefon-PDA hibridjét.

A Bsquare által kifejlesztett Power Handheld hamarosan piacra kerül Angliában egy mobilszolgáltató révén, amely mobiltelefon és mobil internetszolgáltatással kínálja, közölte Michael Tidwell, a Bsquare fejlesztési igazgatója. Az eszköz ára körülbelül 650 dollár, de a felhasználó 280-ért megkapja, ha hosszú távon előfizet a havi 75 dolláros mobilszolgáltatásra. Az NEC féléven belül szeretné elkezdeni a kézi eszköz viszonteladását az USA-ban, közölte Larry Sheffeld, az NEC alelnöke.

A Power Handheld mérete 3x5 hüvelyk, súlya körülbelül 25 deka. A 640 x 480 képpontos színes képernyőjével az egyik legnagyobb kijelzővel büszkélkedhet ebben a termékkategóriában. Az eszköz hosszában végigfutó Qwerty billentyűzet hasonló a BlackBerry eszközéhez. A termék 64 megabájtos állandó tárolóval és 128 megabájt RAM-mal rendelkezik. Komunikáció céljára a Power Handheld telefon egységet és GSM áramkört, valamint 20-40 kilobit/másodperces modemet tartalmaz. Az SD kártyahely teszi lehetővé a Bluetooth eszközökkel való kapcsolatot, vagy a kiegészítő tárolást. Tidwell elmondta, hogy nyárig frissítik a terméket, amely hangosabb és tisztább telefon egységet kap. Szoftver szempontjából az eszköz egy olyan Windows CE.Net verziót használ, amely az XP-re hasonlít.

A szoftvercsomagban igény szerint PIM programok, böngésző, VPN, titkosítás, kézírás felismerés, a népszerű PC alkalmazások fájlmegtekintő szoftvere és egy Citrix vékonykliens található a hálózati programok futtatásához.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.