Hirdetés

Új Radeon vízhűtéssel



|

Hirdetés

Az alany egy R350-es chip, amiről jelen pillanatban csak annyit tudunk, hogy az ATI következő nagy dobása lesz minden bizonnyal az NV30 alapú kártyák vetélytársa. Alapjaiban az R300-as VPU-kra hasonlít, ám jelentősen ki fogják bővíteni, hogy felvehesse a versenyt a konkurens megoldással.

A kártyát a Hercules mérnökei tervezik, kizárólag a "hardcore" játékosok számára. Ez a kártya minden tekintetben a legnagyobb teljesítményt kereső felhasználókat célozza meg, ugyanis ha a hírek igazak, a gyorsítón lévő eszközöket úgy helyezik el hogy a legjobb túlhajthatóságot érjék el, valamint a legfontosabb, hogy a kártya gyárilag vízhűtéssel készül.

Részletek még nem ismertek, azonban annyi biztos, hogy nem csak teljesítményben, hanem árban is felveszi majd a versenyt a GeForce FX 5800 Ultra-val, tehát 500 dollárnál is többe fog kerülni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.