Hirdetés

Új Samsung MP3 lejátszók



|

Hirdetés

A következő hónapok során boltokba kerülő egységek egyike 10 gigabájtos merevlemezzel rendelkezik, hangfelvételre és digitális fényképek rögzítésére is képes. A Yepp YP-900 1.8 colos merevlemezre végzi a tárolást, beépített FM rádióval rendelkezik, USB 2.0 típusú csatlakozóval kommunikál a géppel, elboldogul WMA felvételekkel is, és képes MP3 állományokba rögzíteni. Valamikor a következő év elején várható a megjelenése, ára nagyjából 400$ körül várható.
A Voice Yepp VY-H700 ellenben elsősorban diktafon lesz, melyet felvérteznek MP3 lejátszási funkcióval is, és 0.3 megapixeles digitális kamerával. 32/64/128 megabájt beépített memóriával is szállítják. Legnagyobb kapacitású változatban, legrosszabb hangminőséget feltételezve, akár 74 óra anyagot is tud tárolni. Legjobb minőség esetén pedig valamivel több mint 6 órát. A VY-H700 még idén piacra kerül, ára valahol 150 és 200$ közt várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.