Hirdetés

Új Samsung optikai meghajtók



|

Hirdetés

Az új meghajtók között egy 52-szeres sebességű CD-ROM olvasó, egy 16-szoros DVD-ROM olvasó, egy CD-RW újraíró és egy CD-RW/DVD-ROM kombinált egység szerepel. Az SW-216B típusjelű CD-újraíró meghajtó a CD-R lemezeket 16-szoros, a CD-RW médiákat 10-szeres sebességgel írja, olvasási sebessége pedig 32-szeres. Az SM-316B kombinált CD-RW/DVD egység 12-szeres sebességű DVD olvasásra képes, a CD lemezeket 40-szeres sebességgel olvassa, írási sebessége pedig 16 illetve 10-szeres CD-R és CD-RW média alkalmazása esetén. Az új meghajtók augusztusban kerülnek a koreai boltokba, a magyarországi megjelenés ideje egyelőre nem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.