Hirdetés

Új SMC hálózat csatlakozó



|

Hirdetés

0 techológián alapul, és elsőként nyújtja új termékét a Mac felhasználók számára is.

Az SMC 14Mbps HomePlug to Ethernet Desktop Adapter lehetővé teszi a Mac-ek, PC-k és más játék konzolok számára, hogy 14 Mbps sebességgel tartsanak fent kapcsolatot egymással. Ezzel egyidőben a cég szintén bemutatta a HomePlug - USB adaptert, aminek azonban csak Windows-os változata fog készülni. A HomePlug egy merőben új megoldás, aminek segítségével a hálózatba kapcsolt eszközök az otthoni, elektromos hálózaton keresztül tarthatnak fent kapcsolatot egymással. Két csatlakozó szükséges egy kapcsolat létrehozásához, az egyik egy géphez, a másik pedig vagy géphez vagy hub-hoz vagy egy rooterhez csatlakozik.

Ezen kívül mindegyik csatlakozik az elektromos hálózathoz, így az épület elektromos kábelein keresztül folyik az adatforgalom. Az SMC ezzel egy alternatív megoldást kínál azoknak, akik nem akarnak vagy nem tudnak hagyományos Ethernet alapú hálózatot kíépíteni. A cég valamikor novemberben tervezi a csatolók forgalomba hozatalát, 79.99 dolláros áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.