Hirdetés

Új Sony Ericsson mobilok



|

Hirdetés

A bemutatott készülékek mind más és más vonzerőt rejtenek. Közös tulajdonságuk azonban, hogy a telefonos és írott szöveges kommunikációt a lehető legegyszerűbbé teszik olyan funkcióik révén, mint a közvetlen navigáció, az egyikonos menük vagy a színes képernyők.

A J220-as készüléket könnyen kezelhetőre tervezték. Egyaránt tartalmazza az egyszerű egyikonos, illetve a cég népszerű többikonos menüjét, amellyel az összes fontos funkció gyorsan áttekinthető. A közvetlen navigáció billentyűje és az azon található ikonjelölések egyszerűbbé teszik a leggyakrabban használt funkciók elérését. Nagy tárolókapacitása révén akár 500 telefonszámot és 200 SMS-t is képes tárolni.

A J230-as beépített FM-rádiója lehetővé teszi, hogy a navigációs billentyű egyetlen gombnyomásával kedvenc állomásukra hangoljunk, emellett a hívásfogadás, telefonszám kikeresése vagy SMS küldése egyetlen gombnyomással kivitelezhető. A telefon tartozéka a sztereó fülhallgató, de a készülék hátulján hangszóró is található.


A gránitszürke és ametiszt-lila színben kapható, kicsi, elegáns Z300-as kagylótelefon felnyitásakor színes kijelző és nagyméretű billentyűzet tárul a szemünk elé. A navigációs gombbal az összes fő funkció egyetlen gombnyomással elérhető. A telefon összecsukásakor automatikusan bekapcsol a billentyűzár, a külső kijelző pedig az időt és a bejövő hívások adatait mutatja. Tartalmaz telefonkönyvet, naptárt, emlékeztető funkciót és ébresztőórát is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.