Hirdetés

Új Sony noteszgép



|

Hirdetés

Nagyképernyős kijelzője, külseje, tekintélyt parancsoló funkciós listája, valamint vezetéknélküli és vezetékes hálózati támogatása nem okoz csalódást a Sony híveinek, bár a cég még nem döntött a külföldi forgalmazásról. A PCG-TR1 modell az Intel 900 MHz-es Pentium M processzorára épül, 256 megabájt és 1 gigabájt közötti DDR266 memóriát, 30 gigabájtos merevlemezt, beépített DVD-ROM/CD-RW meghajtót, 10,6 hüvelykes WXGA felbontású (1280x768 képpontos) TFT LCD-t, és beépített videokamerát tartalmaz, amellyel fotókat lehet készíteni, illetve a Sony szoftverével telekonferenciákhoz lehet használni - bár a 370 ezer képpontos felbontása viszonylag alacsony. A notesz támogatja a vezetéknélküli szabványok közül az IEEE 802.11b-t, a 802.11a-t, valamint a Bluetooth 1.1-t, a vezetékesek közül a Fast Ethernet és az ILInk/IEEE 1394 szabványokat. A gépen van még két USB 2.0 aljzat, egy PC Card és egy Memory Stick Pro kártyahely, valamint egy csatoló, amellyel a noteszt külső monitorral is lehet használni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.