Hirdetés

Új számítógépes labor Erdőkertesen



|

Hirdetés

indítványára és támogatásával és a Microsoft Magyarország Kft. és további partnercégek segítségével egy tantermet szerelt fel multimédiás számítógépekkel az Erdőkertesi Neumann János Általános Iskolában mintegy 4 millió forint értékben.

Az Erdőkertesi Neumann János Általános Iskola egy alapítványon keresztül (Gyermekekért Alapítvány) jutott hozzá ehhez a jelentős, az iskola saját informatikai büdzséjét sokszorosan meghaladó támogatáshoz. A támogatás tartalmazza a Montana által biztosított hardver és hálózati eszközöket (Compaq/HP számítógépek, 17” Compaq monitorok, switch) és ezek telepítését, a partnercégek pedig biztosították a szoftvereket és kiegészítőket, így a Microsoft Windows XP operációs rendszert és Microsoft Office XP irodai alkalmazást, illetve a nyelvtanításban hasznos Manó program angol és német verzióit, valamint nyomtatókat, másológépet és szkennereket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.