Hirdetés

Új szoftver Windows alkalmazások linuxos futtatásához



|

Hirdetés

A cég azt ígéri, hogy év végére az üzletekbe kerül a „David” kódnéven futó szoftver, melynek fejlesztését tavaly kezdték el, és amelyről tudták, hogy harcra kényszeríti őket a Microsoft ellen (aki természetesen Góliát szerepét játssza). „David széttöri a Windows óriás által ránk rakott láncokat, és ezzel örökre megváltozik, hogy miként számol a világ”, fogalmaz magabiztosan Frederick Lewis, a SpecOps vezérigazgatója. Lewis arról is meg van győződve, hogy a David széleskörű elterjedése az OEM-ek körében a PC árak csökkenését okozza. A cég két éven belül 35 millió dolláros bevételt vár az OEM-ektől és a „fehérdoboz építőktől”.




A SpecOps Labs webhelyén azt ígérik, hogy „a David következő nemzedéke már a web böngészőbe építi az operációs rendszert, amivel tulajdonképpen megszűnik az igény az operációs rendszer iránt, amelyre csak a gép betöltéséhez és a böngésző elindításához lesz szükség”. A magabiztos hangot valószínűleg az is erősíti, hogy az IBM Philippines vezetője, Victos Silvino jelezte, hogy az IBM „szívesen támogatja a Spec Opsot mind hardver, mind szoftver szempontból”.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.