Hirdetés

Új szolgáltatás az IHM honlapján



|

Hirdetés

A H-PIR rendszer célja, hogy a magyar hírközlési piacra vonatkozó kvantitatív és szöveges információkat rendszeresen frissítve, nemzetközi környezetbe helyezve mutassa be, segítséget nyújtva ezzel a piac és az államigazgatás szereplőinek, a sajtónak és más érdeklődőknek a hírközlés területén fellelhető adatok megismeréséhez.

A rendszer 7 témakörbe csoportosítva (gazdaság és népesedés (ország-adatok), vezetékes hang, mobil hang, internet és üzleti távközlés, kábeltelevízió és műsorszórás, nagykereskedelem, piacáttekintés) biztosít hozzáférést az adatokhoz. A weboldalon jelenleg 2004. év végi adatok találhatók meg, június végére várható a 2005. évi első negyedéves adatsorok feltöltése. Ezt követően a tárca negyedévente frissíti az adatbázisban elérhető információkat.

A rendszerben megtalálhatók - és egyben az oldalon elérhetők - a lekérdezett adatok előállításának módszertani meghatározásai, valamint pontos forrásuk is. A H-PIR az IHM weboldalán a baloldali menüsor alatti gombra kattintva érhető el, vagy közvetlenül a www.e-stat.hu/ihm_h-pir webcím beírásával érhető el. A rendszer a felhasználók számára ingyenes, használatához csupán regisztráció szükséges.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.