Hirdetés

Új támogatók a Blu-ray mellett



|

Hirdetés

Két nagy filmstúdió is ez utóbbit kívánja támogatni a jövőben.

A Lions Gate Home Entertainment és a Universal Music Group egyaránt bejelentette azon szándékát, hogy a jövőben Blu-ray discen kívánják megjelentetni a termékeiket. Az ezt támogató lejátszók tömeges mennyiségben valamikor 2006-ban fogják ellepni az észak-amerikai piacot.

A Lions Gate főleg azzal indokolja döntését, hogy a BRD másolásvédelme biztonságosabbnak tűnik a HD-DVD-nél alkalmazott eljárásnál, ugyanis az képes folyamatosan megújítani a védelem metódusát. A HD-DVD mögött állók azonban arra hivatkoznak, hogy némileg hamarabb lesznek képesek tömeggyártani a lemezeket, valamint a lejátszókat, bár pontos dátumot ők sem tudtak közölni.


A Blu-ray disc jelenleg már jóval több gyártó vállalat támogatását élvezi, így a filmstúdiók többsége is próbál ide orientálódni: a Twentieth Century Fox, a Walt Disney Pictures and Television, a Sony's Pictures group mellett most már a Lions Gate is, míg HD-DVD oldalon mindössze a Warner Home Video, a Universal Pictures és a Paramount Pictures Corp áll. Ennek ellenére legtöbben fenntartják elhatározásukat, mely szerint azt a médiát fogják támogatni, amelyik népszerűbb lesz.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.