Hirdetés

Új tűzfalkészülék a Symantectől



|

Hirdetés

A megoldás olcsóbbá teszi a hálózat védelmét, a teljes felügyeletet nyújtó tűzfal-, a behatolást megelőző, illetve érzékelő, a vírusellenes, a tartalomszűrő, a virtuális magánhálózati (VPN) és a levélszemét-ellenes eljárások egyetlen készülékbe egyesítésével széleskörű védelmet biztosít az átjárón. A Symantec Gateway Security 5400 termékek szeptember közepétől kaphatóak.




A Symantec Gateway Security 5400 sorozat központi szabálykonfigurálása a Symantec Enterprise Security Architecture Advanced Manager segédprogramján keresztül történik. A Symantec Advanced Manager segédprogramjával webes felületről, központilag, biztonságosan kezelhetők készülékek százai, sőt ezrei. Emellett központi naplózás, riasztás és jelentéskészítés is elérhető az Advanced Manager-rel, vagy ezek egyenként elérhetők a Symantec Enterprise Security Architecture valamely eseménykezelő (Event Manager) segédprogramjával. Ezeket a készülékeket egyenként is lehet kezelni a termékkel vele járó webes felületű Symantec Gateway Management Interface-en keresztül.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.