Hirdetés

Új vágányra kerülhet az egész Microsoft



|

A Ford igazgatótanácsa válaszokat akar: mindenki Mulallyt várja Ballmer helyére.

Hirdetés

A legutóbbi állás szerint a Ford vezére, Alan Mulally jövőre sem hagyja el az autógyártót, így esélytelen, hogy a Microsoft élére kerüljön. Bár Mulally ezt egy tévéműsorban épp maga mondta, sok szakértő szerint mégis ő lesz az, aki a Microsoftot új vizekre kormányozza. Ami azt illeti, a Reuters értesülései szerint a Ford igazgatótanácsa amiatt aggódik, hogy az embereket már nem az új Mustang érdekli, hanem Mulally. Az igazgatótanács állítólag csütörtökön ülést tartott, ahol konkrét választ követeltek Alan Mulallytől a lehetséges távozásával kapcsolatban. 

Hirdetés

A média eközben új neveket is feldobott: az AllThingsD szerint esélyes lehet a VMware ügyvezetője, Pat Gelsinger, míg mások a Microsoft egyik korábbi főnökének, Bob Mugliának a Juniper Networkstől való távozását találják gyanúsnak. 

A legtöbben mégis Mulallyra szavaznak, már csak azért is, mert maga Ballmer is fordult már hozzá tanácsért. Az elemzők szerint egyébként a Ford vezére a Microsoftnál is csodát tehetne az "Egy Microsoft" stratégiával, ami egy csapatról, egy tervről és egy célról szólna. Más teóriák szerint Mulally az igazgatótanács éléről leköszönni szándékozó Bill Gatest válthatná. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.