Hirdetés

Új VirusBuster védelmi megoldások



|

Hirdetés

A VirusBuster új munkaállomás védelme a VirusBuster Professional, és szerver védelme a VirusBuster for Windows Servers egy egyszerű, varázsló alapú felülettel segíti a felhasználókat a termékek használatában, mellyel igen egyszerűen, lépésről-lépésre, informatív leírások segítségével végezhetők el a beállítások, vagy vehetők fel víruskeresési, illetve frissítési feladatok. Emellett a bővített felület a tapasztaltabb felhasználóknak nyújt hatékony eszközt az összes beállítási lehetőség gyors áttekintésére és módosítására. A központi menedzsment megoldás, a VirusBuster Central Management Solution megújult, MMC alapú felülete pedig a rendszergazdákat segíti a beállítások és funkciók egyszerű kezelésében, valamint a hálózat védelmi állapotának áttekintésében.

A termékek funkcionalitásukat és hatékonyságukat tekintve is megújultak. A VirusBuster Professional megvédi a felhasználókat az Interneten keresztül érkező károkozóktól tartalomszűrője segítségével, ellenőrizve a levelezési (POP3, SMTP), valamint a HTTP, és FTP protokollokat, valamint beépül a Microsoft Office alkalmazásokba és a Microsoft Outlook-ba is. Az előre meghatározott védelmi szintek könnyebbé teszik a védelem beállítását, de akár igény szerint egyénileg is módosíthatók. A termékek a vírusok, férgek és egyéb károkozók mellett a spyware-eket és adware-eket is felismerik és eltávolítják.

A VirusBuster Central Management Solution segítségével a rendszergazdák többszintű védelmi rendszereket is kialakíthatnak a vállalati hálózatban. Telepítési csoportok hozhatók létre a telepítések és frissítések automatizálására és egyszerűsítésére. A menedzselt gépek konfigurációja és regisztrációja központilag végezhető el. A termék támogatja a menedzselt termékek többnyelvűségét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.