Hirdetés

Új Visio



|

Hirdetés

Hálózati diagramkészítő és webhely feltérképező eszköz: többek közt ezen újdonságok révén az elemző eszköz üzleti intelligencia eszközzé alakul át. A harmadik negyedévben várható Microsoft Office Visio 2003 a vállalati alkalmazásokhoz kapcsolódik, amivel segíti a felhasználó céget, hogy elemezni tudja üzleti folyamatait. Az XML és a .Net webszolgáltatási platform támogatásával a Visio „jóval túlmegy a statikus asztali diagramkészítő eszközön, és intelligens klienssé alakul”, fogalmaz Jason Bunge, a Visio csoport termékmenedzsere, aki elmondta, a jövőben a felhasználó élő adatforrásokból is készíteni tud grafikonokat, de ez fordítva is igaz, vagyis a diagram megváltozása automatikusan tükröződik az adatbázisban.

Az új verzióban a Microsoft üzleti folyamat mintakészletet is kínál, valamint minden egyes diagramtípushoz indítómintát, amivel lecsökkenthető a diagramkészítés ideje. A Visio 2003 a Visio 2002-t követi, amely a termék második teljes verziója azóta, hogy a cég 2000-bern megvásárolta. Felülete hasonló az Office alkalmazások felületéhez, hiszen a szoftver a Microsoft Office System része. Miután februárban lezajlott a zártkörű bétatesztelés, a Microsoft június közepén elindítja a nyilvános bétát, amelyre keddtől már jelentkezni lehet a microsoft weboldalán. A végleges változat a harmadik negyedévre várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.