Hirdetés

Új WordPerfect maximális PDF támogatással



|

Hirdetés

WordPerfect Office X3 segítségével immár Adobe Acrobat PDF fájlokat is szerkeszthetünk, emellett a Word dokumentumokból metaadatokat gyűjthetünk ki. Az új termék előnye emellett a Microsoft Office-szal való nagyfokú kompatibilitás, hiszen mindegyik alkalmazás futtatható "Microsoft módban". A programelemek igyekeznek utánozni az Office programok menüjét és eszköztárát, megkönnyítve ezzel az átállást.

A csomagban szereplő Presentation diaszerkesztő programmal a bemutatókat Macromedia Flash formátumba is exportálhatjuk. A WordPerfect Office X3 Professional tartalmazza a WordPerfectet, a Quattro Prot, a Presentationst, a Paradox adatbáziskezelőt, és az új WordPerfect Mail levelezőprogramot is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.