Hirdetés

Újabb akció a DVD-kalózok ellen



|

Hirdetés

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztályának nyomozói 2005. április 02-án az érdi használtcikk piacon nagyszabású akciót hajtottak végre. Az akcióban közreműködött az ASVA több szakértője, akiknek munkája nagyban hozzájárult az intézkedés eredményességéhez.

Az akció során öt személyt ért tetten a rendőrség, akiktől az általuk árusított, körülbelül 1600 darab hamis DVD-t, 840 darab CD-t, és 400 darab audio-kazettát foglalt le.




A gyanúsítottak lakásán folytatott házkutatások szintén eredményesek voltak, mivel további bizonyítékokat - több számítógépet, DVD írót és CD írót - találtak a nyomozók. Még vizsgálják, hogy a gyanúsítottak cselekményükkel hány sértettnek milyen mértékű vagyoni hátrányt okoztak.

Kálmán András, az ASVA igazgatója az üggyel kapcsolatban elmondta: "Örülünk, hogy rendőrség segítségével egyre hatékonyabb a filmek, zenék, játékok illegális másolása és terjesztése elleni küzdelem. Szeretnénk a jövőben a rendőrségi kapcsolatainkat tovább erősíteni."
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.