Hirdetés

Újabb festékpatronok Lexmark nyomtatókhoz



|

Hirdetés

Tavaly a Lexmark pert nyert az SCC-vel szemben, melyet a bíróság eltiltott Smartek lapkáinak forgalmazásától, amelyek reprodukálták a Lexmark lapkáinak a T520-as és a T620-as nyomtatókra küldött jeleit. Miután az ítélet értelmezését kérte, az SCC most három új Reengineered Replacement lapkával jelentkezett, melyek a patronhasználat engedélyezésén túl festék felügyeleti és karbantartási funkciókkal is rendelkezik, miközben a korábbi nyomtatómodellek mellett a T630-as nyomtatóhoz is lehetővé teszik a festékpatron gyártást.

A Lexmark 2002-ben a Digitális Millennium törvényre hivatkozva perelte be a lapkagyártót, mondván a törvény tiltja a jogvédett anyag védelmét biztosító digitális technológia feltörését. Az SCC valóban lemásolta ezt a jogvédett szoftvert, viszont a törvény nem tiltja a technológia elemzéssel történő megfejtését, ha az a szándék, hogy a rekonstruált termék egy másik programmal is működjön.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.