Hirdetés

Újabb fizetős szolgáltatás



|

Hirdetés

Az MSN POP mail és a Hotmail cím mellé bérelhető pót online tároló után az MSN online rádiószolgáltatása vesztette el ingyenes státuszát. Az MSN szerint a Radio Plus kevesebb olyat kínál a hallgatónak, amire annak nincs szüksége. Bár a Radio Plus felhasználójának 30 dollárt kell egy évre fizetnie, hogy hozzáférhessen a legkülönfélébb zenei anyagokhoz, viszont ezért műfaj, előadó és egyéb kritériumok szerint kereshet zenéket. Megszűnik az ingyenes zenéket megelőző pufferes késleltetés, akárcsak a hangos reklámok és a zászló reklámok is. Nem az MSN az egyetlen internetes cég, amely pénzt kér szolgáltatásaiért. A Yahoo múlt hónapban közzétett első negyedévi mérlege azért mutatott a vártnál jobb eredményt, mert jelentős bevételhez jutott fizetős szolgáltatásai révén. E szolgáltatásai, így DSL és dial up szolgáltatása is, 63,7 millió dollárt hoztak az első három hónapban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.