Hirdetés

Újabb információk az S3 videchipről



|

Hirdetés

Legfőbb újdonságai: Teljes DirectX 9 támogatás, 2.0-nál fejlettebb Pixel és Vertex Shaderek (lásd GeForceFX), 2.4 Gigapixel/sec-es fill rate, 8 renderelő futószalag, és végül de nem utolsósorban beépített kiváló minoségű videó dekódoló.

Ha minden igaz, a chip teljesítményben egy kategóriába esik majd az Ati R350-es, egyelőre csak próbagyártás alatt lévő kártyáival, valamint a GeForce FX-szel is.

Bár az egykoron a piacot uraló cég tervei kissé nagyratörőnek tűnhetnek, a vásárlók csak örülhetnek az árháború újabb résztvevőjének. Kíváncsiak vagyunk, hogy képes lesz-e betartania ígéretét, és egy valódi csúcskártyával rukkol majd elő az S3.

Az új termékről szóló sajtótájékoztatókat és részletesebb információkat itt olvashatunk:
http://www.s3graphics.com/index.html


A chip részletes információi itt olvashatók:
http://www.s3graphics.com/DeltaChromeFeatureDescription.html

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.