Hirdetés

Újabb piacról vonul ki a Sony



|

Egyes információk szerint a Sony hamarosan kilép az eKönyv olvasók piacáról is.

Hirdetés

A Sony az elsők között volt az eKönyv olvasók áttörését segítő gyártók között, termékeik minőségi E Ink kijelzővel és hosszút akkumulátor élettartamukkal évekkel megelőzték az utóbbi időkben botrányokba keveredő  Amazon első Kindle gépét. A vihar előszelei már tavaly érezhetőek voltak, miután a japán cég legutóbbi termékét már nem árusította az Egyesült Államokban és Kanadában, később pedig a helyi digitális könyvesboltját is megszüntette.

 

Hirdetés

 

A GoodEreader információ alapján a Sony PRS-TR3 meglévő darabjainak kiárusítása után nem szállítanak többet a boltoknak és a Lesen.net szerint új modellel sem kívánják azt pótolni. A lépés egyébként nem túl meglepő, ha figyelembe vesszük, hogy a tabletek terjedése mennyire visszavetette az eBook olvasók eladásait, hiszen azok az olvasás mellett játékra, internetezésre, videózásra és munkára is használhatók. A Sony számára azonban nem túl jó ómen, hogy újabb divízióját kénytelen leépíteni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.