Hirdetés

Újjáéled a Toshiba Libretto



|

Hirdetés

Alapterülete mindössze 21x16 centiméter, sulya pedig kevesebb, mint egy kilogramm, egészen pontosan 999 gramm. A kompakt méretnek természetesen ára van, egyrészt a billentyűi mindössze 14 milliméter szélesek, másrészt egy optikai meghajtó nem jár hozzá.





Az új modell egy 1,1 gigahertzes Pentium M processzorral és 7,2 hüvelykes WXGA (1280x768 képpont) felbontású kijelzővel van felszerelve. Gyárilag 256 megabájt memória és 60 gigabájtos merevlemez található benne. Emellett Ethernet csatlakozó, 54 megabites Wi-Fi vezérlő, illetve Bluetooth modul is belekerült. Érdekesség, hogy mindezek mellett felszerelték egy ujjlenyomat-olvasóval is, amely a Windowsba való belépését és a védett állományok megnyitását egyszerűsíti le.





Az optikai meghajtó hiánya egy külön megvásárolható DVD-dokkoló beszerzésével orvosolható. Az ebben található DVD-író szinte az összes formátum olvasására és írására képes, emellett a "QuickPlay" technológia használatával az operációs rendszer betöltése nélkül is lejátszhatunk zenei CD-ket és filmeket tartalmazó DVD-ket.
A számítógép májusban kerül forgalomba Japánban, az előzetes hírek alapján 180 000 jenes (azaz körülbelül 320 000 forintos) áron.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.