Hirdetés

Ujjlenyomat-érzékelős USB kulcstartó



|

Hirdetés

A Cruzer Profile két részből áll; magából a meghajtóból, és az azonosítást végző hardverből, amely eltárolja az ujjlenyomatok képeit, és aktiválja a meghajtót az eltárolttal megegyező ujjlenyomat letapogatásakor. A SanDisk kihangsúlyozta, hogy az ujjlenyomatok soha nem haladnak át a gazdaszámítógépen: a meghajtó saját hordozható jelszókezelő-rendszerrel rendelkezik az extra biztonság érdekében.




A v10.1.2 vagy nagyobb verziójú Mac OS X-szel is működő meghajtó három -kizárólag Windows-zal használható - előtelepített segédprogrammal együtt vásárolható meg: a fájlkódoló CruzerLock 2-vel, az Outlook szinkronizálásához használható CruzerSync-kel és a PocketCache backup-szoftverrel.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.