Hirdetés

Újraindult az Isohunt



|

Jóslatunk beigazolódni látszik, ismét üzemel a népszerű torrent kereső.

Hirdetés

Amint azt korábban megírtuk vélhetően az egyik nagy amerikai jogvédő szervezet az MPAA állt az egyik legnépszerűbb torrent kereső leállásának hátterében. A leállást követően az Isohunt csapata fogadkozott, hogy átköltözteti szerverét egy másik országba és ott kívánják tovább folytatni ténykedésüket. Azzal még a legoptimistább jogvédők is tisztában voltak, hogy keresőt nem lehet ilyen könnyen leállítani, arra azonban már csak kevesen számítottak, hogy az újrainduláshoz még egy hétre sem lesz szükségük.

 

Az Isohunt körüli hercehurca már jó egy éve húzódik, azonban a párnapos leálláson kívül a jogvédőknek szinte semmi eredményt nem sikerül felmutatniuk. Az elszánt, ám torrentezés megfékezése miatti mindeddig teljesen eredménytelen próbálkozásokat látva óhatatlanul is felmerül a kérdés: Lehet-e bármit is tenni a Bittorent ellen a jelenleg rendelkezésre álló eszközökkel?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.