Hirdetés

Univerzális DVD-író az LG-től



|

Hirdetés

Mind az öt féle újraírási és egyszer írható módot támogatja, viszonylag alacsony, 200 dolláros áron.

A GSA-4040B technikai paramétereiben alig marad el a versenytársaktól. Támogatja a 4x DVD-R, DVD+R, a 2x DVD-RW, 2,4x DVD+RW, és a 3x DVD-RAM írási módokat, mindezek mellett pedig képes a 24x CD-R és 12x CD-RW írására is. Egy a PC World.com által elvégzett tesztben, ahol a meghajtó DVD-R írási sebességét vizsgálták, 4 perc 44 mp-re volt szükség 1.8 GB-nyi adat megírásához. Ez mindössze 4 mp-el volt lassabb mint a leggyorsabb író amit valaha is tesztelhettek, a DVD+R és +RW írási módban végzett tesztek szerint viszont csak valahol a mezőny közepén végzett.

A 3x DVD-RAM írási sebesség ellenére több mint 4 percig tartott megírni 1.18 GB-nyi adatot, szemben a DVD-R és a DVD+R gyorsabb teljesítményével. Az író mindezen szeszélyei ellenére az LG Super-Multi DVD Drive GSA-4040B egy igen gyors, könnyen kezelhető és viszonylag olcsó választás bárki számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.