Hirdetés

Ünnepeljük a rendszergazdákat - te ott leszel?



|

A rendszeradminisztrátorokat illik szeretni, fel sem fogjuk, mennyire nagy szükségünk lehet rájuk. Lehetne persze valami olcsó életbölcsességgel kiegészített fotót megosztani a Facebookon is róluk, de mi sokkal többet teszünk ennél.

Hirdetés

A rendszeradminisztrátor olyan személy, aki többfelhasználós számítógéprendszerek, helyi hálózatok, nagytávolságú hálózatok, telefonrendszerek, hangposta-rendszerek vagy egyéb más, informatikával, kommunikációval kapcsolatos rendszerek működéséért felelős. Magyarul rendszergazdának is nevezik. Nem érezzük minden nap annak a fontosságát, hogy ott van a munkahelyünkön, de ha valami elromlik, akkor hirtelen ő lesz a legfontosabb személy.



Akár olyan közhellyel is ünnepelhetnénk őket, hogy "ne vegyenek észre, ha ott vagy, de mindenki érezze hiányod, ha mégsem". De mi nem tesszük. Inkább a A Rendszeradminisztrátor Megbecsülésének Napja (angolul: System Administrator Appreciation Day - SAAD) keretében szeretnénk kimutatni hálánkat a szakmának. A SAAD egy speciális ünnepnap, világnap. Ezen a napon azoknak a nőknek és férfiaknak az érdemeit ismerjük el, akiknek munkáján gyakran egész cégek működése múlik.

Elsőre persze biztosan furcsán hangzik a rendszeradminisztrátorok nevéhez fűzhető rendezvény, de itt nem pusztán egy szakmai összejövetelről van szó. Ez egy ünnep, ahol mindenki jól érzi magát, erről talán a legjobban a tavalyi SysAdminDay beszámolónk mesélhet. Idén még nagyobb buli várható a IDG és a HWSW szervezésében, több vendéggel, programmal, meghívott vendégekkel. 2012. július 27-én délután két órától indul a találkozó, amely egészen estig várja vendégeit a Holdudvar nevű szórakozóhelyen a Margitszigeten. A részletes programról és a regisztrációs lehetőségről itt találsz meg minden információt.



Várunk tehát mindenkit nagy szeretettel, aki érdeklődik a szakma iránt, és persze az ünnepelteket, magukat a rendszergazdákat, akik érdekes szakmai kerekasztalokat, kiállítókat, partnereket, kollégákat találnak kint - néhány korsó jó sör és finom falatok kíséretében. Az ünnepeltek pedig ők maguk lesznek, ami minden buliban csak előny lehet...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.