Hirdetés

USB 2.0 illesztők Windows XP-hez



|

Hirdetés

0-s sebességével fut. Megpróbáltam telepíteni az eszközhöz kapott illesztőket, de nem töltődtek be, és az Adaptec webhelyéről letöltött vezérlőállományt sem sikerült installálnom -- hibaüzenetet kaptam. Hogyan vehetném rá a kártyát a tényleges USB 2.0-s működésre?Az USB 2.0 illesztők a Windows XP-hez kiadott első szervizcsomagban, az SP1-ben találhatók (bár a PC Cardokhoz valószínűleg az sem ad vezérlőket). Az Adaptec támogatóhelyén http://www.adaptec.om/worldwide/support viszont rábukkantunk egy usb2_Windows-drv_v31.exe állományra: az frissebb a levélírónk által említettnél. Érdemes tehát ezt letölteni, és megpróbálkozni a telepítésével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.