Hirdetés

USB csatlakozású TV tuner a Terratectől



|

Hirdetés

A készülékhez az antenna mellett külső eszközöket, videokamerát, videolejátszót, DVD-lejátszót is csatlakoztathatunk az SVIDEO és audiobemenet segítségével. A Cinergy 200 USB tehát nem csak televízióadások vételére, hanem digitalizálásra is használható.




A kis méretű külső egységet "Time-Shifting" szolgáltatást is nyújtó kezelőprogrammal értékesíti a Terratec, a felvevőszoftver pedig MPEG-1 és MPEG-2 formátumok kezelése mellett DivX kodekkel is képes rögzíteni. A készülékhez kapott szoftvercsomagban Video-CD/SVCD és DVD-lemezek létrehozására képes alkalmazás is található. A Terratec Cinergy 200 USB várhatóan 150 eurós áron kerül a boltokba.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.