Hirdetés

USB-s DJ pult a Pioneer kínálatában



|

Azt mondják, hogy mostanában már bárki lehet DJ, amiben valljuk be, van némi igazság. Persze nem lehet mindenki kiemelkedően jó

Hirdetés

A Pioneer mindenesetre arra törekszik, hogy ezt minél többen gondolják így, mármint ami az alkalmi DJ szerepet illeti. A DDJ-ERGO-V azok számára készült, akik szeretik maguk mixelni a zenéket, de ehhez nem szeretnének folyamatosan hálózati áramforrásra csatlakozni. A laptop dokkolós tervezéssel sikeresen ki lett zárva ez a kellemetlenség, és az Atomix Productions Virtual DJ Limited Edition szoftver segítségével közvetlenül lehet dolgozni.

A DDJ-ERGO egyébként ugyanolyan megoldással dolgozik, mint a Pioneer professzionális keverői, kettős Pulse kontrollerrel, beépitett LED-ekkel, melyek pulzálásukkal adnak visszajelzést az effektekről. Ezek mellett számos gomb és egyéb szabályzó áll rendelkezésre a különféle funkciók vezérlésére, mindezeken túl előre telepített hangmintákat is tartalmaz, melyek zeneszerkesztésnél jól jönnek, de támogatja a MIDI formátumot is, és a midis DJ szoftvereket. Ára 423 font.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.