Hirdetés

USB-s infraport



|

Hirdetés

Szerencsére azonban számos esetben áttérhetünk vezeték nélküli infravörös csatlakozásra, ha ezt az illető eszköz támogatja. Erre a célra legkényelmesebb egy USB--infravörös adapter, például a szóban forgó Y--160. Maximális átviteli sebessége 4 Mbps, ismeri a MIR, SIR és ASK 56K üzemmódokat is. Ha közvetlenül nem férne hozzá az USB aljzathoz, a mellékelt hosszabbítókábellel áthidalható a probléma.




Windows XP alatt nem biztos, hogy működni fog a kapcsolat az eszköz szinkronizációs (kapcsolattartó) programja és a periféria között, mert ez az operációs rendszer automatikusan érzékeli, és hálózatba szervezi az USB-s és infrás egységeket. Célszerű átnézni a termék dokumentációját, és beszerezni a problémát kezelő, XP-kompatibilis ügyfélszoftvert.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.