Hirdetés

USB-s kesztyű téli éjszakákra



|

Hirdetés

Gondoljunk csak bele: fagyos téli estéken könnyen elgémberedhet a kezünk egy-egy hosszabb kód megírásakor, dokumentum vagy táblázat szerkesztésekor, netán az ellenfél szisztematikus irtásakor valamilyen akciójátékban.

A megoldás: az USB-s kézmelegítő kesztyű!


Nem vicc, a mindössze 30 dollárnak megfelelő összegű jenért vásárolható meg Japánban a beépített hőszabályzóval rendelkező szövetkesztyű. A modern szabásvarrás remeke alapvetően a teljes kézfejet beburkoló, egy ujjas kialakítású, ám egy könnyed mozdulattal kibújhatunk az ujjvégeket takaró részből (ami visszahajtható), így kényelmesebbé válik a billentyűzés és az egerezés, miközben kezünket melegen tartja az USB-kapuról táplált herkentyű. A pár mindkét darabja külön USB-csatlakozást igényel, a vezetéken pedig ki-bekapcsoló gombot is találunk, de aki csak egyik kezét szeretné melegen tartani, külön megvásárolhatja csak a jobb, vagy csak a bal kezes modellt. Technológiai besorolását tekintve az USB-s pohármelegítő távoli rokona.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.