Hirdetés

Utazási portál az SWI Kft. gondozásában



|

Hirdetés

A nyári időszakra tekintettel az akciós utak elsősorban a kedvelt nyaralóhelyekre (Horvátország, Görögország, Törökország, Tunézia stb.) irányulnak, azonban a kínálatban egyaránt megtalálhatók az egzotikus utazások (Brazilia, Mexikó, Karib-tengeri barangolások, Tibet vagy akár Vietnám távoli tájai) illetve a kalandtúrák vagy akár a nászutasok számára kikapcsolódást nyújtó utazási ajánlatok is. Az utazas.swi.hu weboldal nézettsége már az első pár napban is meghaladta a 4000 egyedi látogatószámot, amely egy induló portál esetén jelentősnek tekinthető. A weboldal számára a tartalmat és a technikai hátteret az utazási piacon már hírnevet szerzett és az utazási szolgáltatások terén hosszú ideje megbízható vállalkozásként működő Világlátó utazási portál biztosítja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.