Hirdetés

Utolsó lehetőség a Nokia Nseries "See New" versenyében való részvételre



|

Hirdetés

A világhírű Juergen Teller, a kiváló amerikai Philip-Lorca DiCorcia, a díjnyertes, Londonban élő Nick Waplington, az egyik legnevesebb indiai dokumentumfotós, Raghu Rai, és a neves kínai természet-, és dokumentumfotós, Jiancheng Dong tavaly októberben indította el a versenyt. Amatőr fotósoktól máris több kifejezetten lenyűgöző felvétel érkezett, amelyek mindegyike esélyes a megfizethetetlen díjra: egy napra az öt profi fotós egyikének asszisztenseként. A fotóművészek is kézbe vették a Nokia N90 fejlett képkezelő készüléket. A képek a mobil fotózás kedvelői számára létrehozott Nokia Nseries internetes közösség, a www.seenew.com weboldalán láthatók.
A versenyen minden 18 évét betöltött személy indulhat, aki rendelkezik megapixeles kameratelefonnal. Az anyagok leadásának határideje 2006. február 28. A jelentkezés részletes feltételei a www.seenew.com oldalon olvashatók. A Nokia N90 a Nokia nagy teljesítményű multimédiás Nokia Nseries készüléksorozatának zászlóshajója. A kiváló fotók készítéséhez fejlett kamerafunciókat tartalmazó Nokia N90 a mobiltelefonok esetében a világon első ízben Carl Zeiss optikát használ, emellett autofókusszal és hússzoros digitális zoommal ellátott, két megapixeles fényképezőgépet, beépített vakut, illetve az éles közeli képek készítésénél használható makró üzemmódot tartalmaz. A készüléken videokamera is található, amelynek felvételei már a telefonon megszerkeszthetők.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.