Hirdetés

Választás 2006 - SMS értesítő a Vodafone-tól



|

Hirdetés

A tematikus választási SMS hírszolgáltatást a Vodafone a Magyar Távirati Irodával közösen alakította ki és üzemelteti. A kiemelt belpolitikai eseményre készült mobil hírszolgáltatás 32 szöveges üzenetben nyújt tájékoztatást az országgyűlési választás legfontosabb híreiről és eredményeiről. (Megrendeléshez a 1744-es számra kell SMS-ben elküldeni: R ERTESITO SMS; a szolgáltatás már megrendelhető, de az SMS hírszolgáltatás csak április 9-én indul) A választási SMS hírszolgáltatáson kívül a Magyar Távirati Iroda és a Vodafone létrehozta a "Választás 2006" mobil mikrosite-ot a Vodafone Live!-on. A már elérhető "Választás 2006" mikrosite az országgyűlési választások legfontosabb eseményeiről, kampányrendezvényeiről, beszédekről, vitákról, a választás előkészítésének híreiről, a választási szervek működéséről, az Országos Választási Bizottság döntéseiről, valamint a voksolás menetéről és eredményéről tartalmaz folyamatosan frissülő információkat. (Az SMS értesítő a mikrosite-on keresztül is megrendelhető.)

A Magyar Távirati Iroda tematikus választási tartalomszolgáltatásában elfogadja a kampánycsenddel kapcsolatban kiadott vonatkozó tartalomszolgáltatói irányelveket. A Vodafone és a Magyar Távirati Iroda együttműködéseként létrejött választási mobil tartalomszolgáltatásról további információ a Vodafone live!-on a Választás 2006 oldalon található. (elérési útvonal: Vodafone live! / Hírek & időjárás / Választás 2006)
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.