Hirdetés

Választás mobilon WAP-on és SMS-ben



|

Hirdetés

A T-Mobile VIP infoSMS szolgáltatására előfizetve április 9-én és 23-án naponta 15-20, a két forduló között napi 3-7 SMS-ben érkeznek a hírek és eredmények. A t-zones WAP-portálon a Voks 2006 rovatban állandóan megújuló információk, a választókörzetek fontosabb adatai, a szavazás menetével kapcsolatos tudnivalók és egyéb hasznos ismertetők olvashatók. A választás mindkét fordulójának napján a t-zones-on közvetlenül azonnal elérhetők az Országos Választási Iroda rendszerének percről-percre változó adatai, azaz T-Mobile-osként az elsők között tudhatja meg a 2006-os választások végeredményét is.
A VIP hírszolgáltatás előfizetéséhez küldje a #VIP kódot a 777-es számra. A lista díja 594 Ft/hó (az elküldött SMS díja a mindenkor érvényes díjszabás szerint).
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.