Hirdetés

Választási hírek a Vodafone live!-on



|

Hirdetés

A szeptember 26-án indult "Választási hírek" oldal az önkormányzati választások legfontosabb eseményeiről, kampányrendezvényeiről, beszédekről, vitákról, a választás előkészítésének híreiről, a választási szervek működéséről, az Országos Választási Bizottság döntéseiről, valamint a voksolás menetéről tartalmaz folyamatosan frissülő információkat. A tavaszi tapasztalatok alapján várhatóan most is a választás éjszakáján keresik fel legtöbben az oldalt. Az MTI munkatársai vasárnap este jelen lesznek a legfontosabb helyszíneken, többek között az Országos Választási Bizottság irodájában és a pártoknál is, így az előfizetők elsőként értesülhetnek a legfrissebb hírekről, eredményekről, reakciókról. A választási mikroportál a Vodafone live!/ Hírek & Időjárás / Választási hírek oldalon érhető el. A Vodafone 3G felhasználói a napi eseményekről a szöveges hírek mellett videó formájában is tájékozódhatnak. Az MTI Mobil Híradó a nemzeti hírügynökség késő délutáni másfél perces hírösszefoglalója a nap legfontosabb magyar és külföldi politikai, gazdasági történéseiről képpel és szöveggel. A kifejezetten mobiltelefonokra készített MTI Mobil Híradó aktuális hírösszefoglalói naponta 17 óra után érhetők el a Vodafone live! / 3G / Mobil videók / Hírek / MTI Hírek oldalon. A Magyar Távirati Iroda tematikus választási tartalomszolgáltatásában elfogadja a kampánycsenddel kapcsolatban kiadott vonatkozó tartalomszolgáltatói irányelveket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.